Dicsérjétek az Urat! Milyen jó Istenünkről énekelni, milyen gyönyörű a szép dicséret!” (Zsolt147,1.)

"Gyülekezetünkben hagyomány a nyári gyermek hetek szervezése Cegléden és Csemőben egyaránt.

A hetünk egész napos (azaz reggel nyolctól délután négyig vannak nálunk a gyerekek) A két helyszínen összesen száznál több gyermek hallgatja a történeteket, vesz részt a kézműves munkákban, egyéb játékokban. A hét során a gyermekek egy bibliai és egy missziós történettel ismerkedhetnek meg. Természetesen nem maradhat el az énektanulás sem, a gyerekek – saját tapasztalat – azóta is szívesen éneklik a héten tanult énekeket.
A gyerekek nagy örömmel fogadták, a bábelőadást, amellyel gyülekezetünk tagjai készültek. A kézműves foglalkozásokon különböző technikákkal készítették el a megtanult „aranymondásokat”
A gyermekhét fő célja a missziós munka.
A Bibliában olvashatjuk: A mennyben is nagyobb öröm lesz egy megtérő bűnösön, mint kilencvenkilenc igazon, akinek nincs szükségük megtérésre.” (Lk.15,7)
Nagy örömünkre többen is befogadták szívükbe a hét során Jézust, és elfogadták Megváltójuknak!
Isten nemcsak a gyerekekről gondoskodott, de adott hozzájuk/melléjük szolgálókat is. Közel húszan tevékenykedtünk azért, hogy a gyermekek a testi táplálék mellett a lelki táplálékot is magukba szívhassák.
Összességében elmondható a gyermekheteinkről (Cegléd és Csemő), hogy a változtatások eredményesek voltak. Hálásak vagyunk Istennek, mert velünk volt előtte, alatta és utána is, valamint hálásak vagyunk lelkészünk és felesége Gabriella lelkes szervezéséért, és segítségéért."


Gyerekek! Jövőre ugyanekkor, ugyanitt várunk benneteket!

Templates by a4joomla